top of page

BLUE MONDAY

Waarom heeft maandag altijd een ander gevoel dan dinsdag? Oke, het is de eerste dag van de week, we worden beroofd van onze luie zondag, de wekker gaat en we gaan weer aan de slag. Maar hoe heerlijk is het dat we weer mogen beginnen aan een nieuwe week? Door die maandag waarderen we de zondag des te meer. Toch lijkt me een compromis wel op zijn plaats. Wat nou als we op maandag iets later kunnen beginnen? Geen hele dag vrij, maar wel rustig wakker worden. Zouden we dan minder last hebben van de Blue Monday?

(bronvermelding v.l.n.r. VTWonen - Elle - Loods 5)


Blue in je interieur werkt overigens juist als een boost. Kijk die krachtige uitstraling in de interieurs. Blauw is één van de populairste kleuren. Op straat, in kunst, kleding en als lievelingskleur komt blauw als beste uit de test. Blauw straalt kalmte en vertrouwen uit en we zijn ook nog eens productiever in blauwe ruimtes. Blauw laat zich prachtig combineren met de mooiste basic kleuren als grijs en bruin. Gebruik blauw in je accessoires samen met grijs en wit voor de frisse touch, maar wil je juist een stoer interieur dan is blauw ook heel mooi met bruintinten, grof hout en ruwe metalen. Wil je wel een beetje kleur in je interieur maar niet teveel schreeuwen? Dan is blauw een neutrale toevoeging. Het kan prachtig mee doen op de achtergrond.

(bronvermelding v.l.n.r. VTWonen - posterstore.nl - onbekend)


Blauw is een zeer veelzijdige krachtige kleur. Misschien een idee om de slaapkamer blauw te schilderen, of zou dat het Blue Monday gevoel alleen maar versterken? En pas wel op; muggen worden ook aangetrokken tot blauw.
bottom of page