top of page
slaapkamer1_edited.jpg

"LATEN WE SAMEN GROEIEN!"

START

Heb je een nieuw huis en vraag je je af hoe je de ruimtes het beste kunt inrichten? Ga je samenwonen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenvoegen van twee stijlen tot één interieur? Of ben je gewoon toe aan een frisse, nieuwe inrichting? Wij werken graag samen met jou aan het creëren van je eigen stek. Van de huidige situatie nemen we een stekkie, planten dit en laten het samen uitgroeien tot een nieuw concept.

 

Wij staan voor creatieve concepten en ontwerpen met een duidelijke taal. Dat betekent praktische oplossingen voor een beter wonen. Niet alleen het visuele plaatje moet kloppen, jij moet er goed kunnen werken of wonen. Samen werken we aan een interieur dat jouw persoonlijkheid uitstraalt. Van een plek maken wij een stek. We werken net zo lief aan een woonhuis als aan een kantoor of praktijkruimte.

INTERIEURADVIES
BANK%202_edited.jpg

“VEEL MENSEN VINDEN HET LASTIG DE JUISTE MATERIALEN, KLEUREN

EN PROPORTIES TE KIEZEN. IK HELP GRAAG,  ZODAT JE JE INTERIEUR OP EEN MAKKELIJKE MANIER NÉT EVEN WAT EXTRA’S GEEFT.” 

Wij komen graag langs voor een interieuradvies dat perfect past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften. We willen ervaren hoe een ruimte voelt, zien hoe het licht valt, alles horen over wie jij bent, waar je van houdt en wat je wilt. Pas dan kunnen we écht een uitgebreid en persoonlijk interieuradvies maken. Samen zoeken we naar de beste indeling van de ruimte, gebruik van accessoires, materiaal- en kleurkeuze.

 

Na een intake gesprek vatten we de gewenste stijl samen in een sfeer bord en een materiaal bord. Als we op één lijn zitten vertalen we dit sfeerbord in een duidelijk plan met 2D of 3D tekeningen. Ook tekeningen voor maatwerk kunnen wij verzorgen. Uiteindelijk heb je een overzichtelijk plan per ruimte met alle gegevens om zelf aan de slag te gaan. 

Wij vinden 'samen' erg belangrijk, daarom houden we graag contact. Het intake gesprek doen we bij je thuis, daarna plannen we een aantal digitale overleg momenten en presentaties in. De laatste presentatie doen we  weer bij jou aan tafel zodat we het project fijn kunnen afsluiten.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, neem dan contact met ons op.

KLEURADVIES

STUDIO STEK heeft een passie voor kleur. Daarom beperkt een kleuradvies bij ons zich niet alleen tot de wanden, maar kijken wij ook naar meubels, vloeren en accessoires.

In een uitgebreid gesprek horen we graag alles over wie je bent en wat je wilt. Kleurgebruik is iets heel persoonlijks en hangt nauw samen met het doel van een ruimte. Wil je rust creëren of juist energie opwekken? Ben je een type voor uitbundige kleuren of hou je het graag sober? Samen maken we een kleuradvies op maat..

We zijn in Nederland best terughoudend met kleur in ons interieur. Dat is jammer, want de juiste kleur op een muur of meubel kan zoveel extra impact geven. Met slim kleurgebruik kun je ruimtes duidelijk afbakenen of een specifieke sfeer creëren. En het hoeft echt niet meteen allemaal felrood of knalgroen. Grijs- en bruin tinten zijn ook kleuren.”

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, neem dan contact met ons op.

"ONDERSCHAT DE KRACHT VAN KLEUR NIET. KLEUREN ROEPEN EMOTIES OP EN CREËREN SFEER. MEER DAN JE OP HET EERSTE GEZICHT MISSCHIEN ZOU DENKEN.”

KLEUR%20INSPIRATIE_edited.jpg
bottom of page