top of page
BANK%202_edited.jpg

Wij komen graag langs voor een interieuradvies dat perfect past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften. We willen ervaren hoe een ruimte voelt, zien hoe het licht valt, alles horen over wie jij bent, waar je van houdt en wat je wilt. Pas dan kunnen we een écht een persoonlijk interieuradvies maken. Samen zoeken we naar de beste indeling van de ruimte, gebruik van accessoires, materiaal- en kleurkeuze.

 

Als we een goed beeld hebben van jou, je wensen en de ruimte vatten we de gewenste stijl en sfeer samen in een moodboard. Dat werken we vervolgens uit tot een uitgebreid interieuradvies inclusief 3D tekeningen, zodat je goed kan zien hoe de ruimte eruit komt te zien. 

“HET INHUREN VAN EEN INTERIEUR ONTWERPER ALLEEN IETS VOOR THE RICH AND FAMOUS? NIET IN DE WERELD VAN STUDIO STEK. WIJ GEVEN PRAKTISCH EN LAAGDREMPELIG ADVIES AAN IEDEREEN. WANT WE HEBBEN ALLEMAAL WEL EENS EEN WOONVRAAG OF INTERIEURPROBLEEM.”

Omdat iedereen andere wensen heeft en elke woonvraag een andere aanpak kan hebben, bieden we verschillende pakketten aan. Soms kan een advies via foto's of skype al voldoende zijn om je op weg te helpen. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is, neem dan contact met ons op.

“VEEL MENSEN VINDEN HET LASTIG DE JUISTE MATERIALEN, KLEUREN

EN PROPORTIES TE KIEZEN. IK HELP GRAAG MET

DESKUNDIG ADVIES, ZODAT JE JE INTERIEUR OP EEN MAKKELIJKE

MANIER NÉT EVEN WAT EXTRA’S GEEFT.” 

bottom of page