top of page

PIMP JE STEK

Een huis moet voelen als een eigen stek. Een plek waar je kunt ontspannen en lol maken, een plek die helemaal van jou is. De inrichting van je huis is net zo persoonlijk als de kleding die je draagt. Je interieur reflecteert wie je bent. Maar hoe vertaal je dat naar de juiste indeling, kleuren en materialen?
Daar weet STUDIO STEK wel raad mee. In de 3 uur durende workshop PIMP JE STEK gaan we samen aan de slag met een persoonlijk moodboard waarin al jouw ideeën, wensen en gevoelens vorm krijgen. Aan de hand van het moodboard krijg je deskundige adviezen en tips, die je thuis meteen kunt toepassen.
Een 3 uur durende workshop kost € 35,- per persoon. Inclusief koffie, thee, lekkernij, een persoonlijk moodboard en alle overige materialen. 

 

Ben je enthousiast en wil je graag een keer mee doen? We geven de workshop al voor minimaal 4 personen en maximaal 10 personen. We kunnen voor jou en je vrienden, familie of collega's  samen een workshop organiseren of je kunt je individueel opgeven voor de workshops die we vanuit STUDIO STEK organiseren. 
 

STYLING - ADVIES - WORKSHOPS
bottom of page