top of page

KLEUR JE STEK

De juiste kleuren kiezen is soms best een uitdaging. Verschillende factoren bepalen de invloed van de kleuren om je heen. De bestemming van de ruimte, de lichtinval, de afmetingen, alles heeft met elkaar te maken. Welke kleuren passen het beste bij jou, je interieur en je huis?
Ga met STUDIO STEK aan de slag. In de 3 uur durende workshop KLEUR JE STEK leer je meer over de theorie van kleur en wat je kunt doen om de juiste effecten te bereiken. Daarna ga je aan de slag met je eigen ideeën, wensen en gevoelens. Die vertalen we naar een moodboard. Aan de hand van het moodboard krijg je deskundige adviezen en tips over de realisatie van jouw droominterieur. 
Een 3 uur durende workshop kost € 35,- per persoon. Inclusief koffie, thee, lekkernij, een persoonlijk moodboard en alle overige materialen. 

 

Ben je enthousiast en wil je graag een keer mee doen? We geven de workshop al voor minimaal 4 personen en  maximaal 12 personen. We kunnen voor jou en je vrienden, familie of collega's  samen een workshop organiseren of je kunt je individueel opgeven voor de workshops die we vanuit STUDIO STEK organiseren. 
 

KLEUREN
KLEUREN
WORKSHOP

 

Wil je als bedrijf STUDIO STEK inhuren voor een workshop in jouw winkel, neem dan contact met ons op.

bottom of page