top of page

WERK VAN STUDIO STEK

STUDIO STEK is van alle markten thuis, of het nu gaat om een kleuradvies aan huis of voor een beurs, of het gaat om de styling van een videoclip of commercial. STUDIO STEK wil alles mooier maken!
WOONKAMER

In opdracht -  particulier ​​

JUNI 2015

 

Wanneer je een oud huis koopt is het soms lastig om te bedenken wat je precies wil en welke kant je op kan. Bij deze opdracht kon ik de bewoners perfect helpen. Zelf wisten ze best welke richting ze ongeveer op wilden; een uitbouw van glas, een keuken met kookeiland, een gashaard, een speciaal zithoekje... Maar welke sfeer moest het krijgen en hoe kies je dan je meubels en kleuren? Een perfecte vraag waar STUDIO STEK een oplossing kan bieden. Samen met de bewoners gingen wij aan de slag.

SCHOONHEIDSSALON

In opdracht -  particulier ​​

JUNI 2015

 

Aan het huis wordt een extra gedeelte gebouwd voor een salon en een badkamer. Aangezien we voor dit project de hele begane grond onderhanden nemen pakken we ook deze ruimte aan. 

 

TOILET

In opdracht -  particulier ​​

JUNI 2015

 

Waar we eerder de woonkamer aanpakten (zie bovenstaande foto's), zoeken we nu naar een mooie sfeer voor de toilet en badkamer. Door te kiezen voor de juiste materialen en kleuren vallen deze twee ruimtes perfect in het plan van de woonkamer en sluit alles op 1 etage perfect bij elkaar aan.

ENTREE

In opdracht -  particulier ​​

Januari 2015

 

Dat is een mooie binnenkomer! Dit prachtige huis in Zuiderwoude heeft een enorme entree die van vloer tot de nok in verbinding staat met het hele huis. Alle kamers komen uit in deze entree. Een belangrijke ruimte waar kleur, materiaal en architectonische elementen allemaal moeten kloppen. Samen met de opdrachtgevers ga ik op zoek naar de ultieme kleuren combinatie. En die vinden we. Momenteel nog in uitvoer maar het moodboard beloofd al heel wat.

TIENERKAMER

In opdracht -  particulier ​​

Januari 2015

 

Soms is het zo lastig om met bestaande elementen een andere uitstraling te geven. Dat vond ook de opdrachtgever van deze kamer. Tijd voor wat extra hulp. De meubels moesten blijven, de groene llinoleum vloer ook. Maar de kinderachtige kamer moest wel omgetoverd worden tot een stoere kamer met boeddah achtige invloeden. Stoer en Boeddah, twee uiterste die toch goed samen komen in ons ontwerp.

SLAAPKAMER ONTWERP

In opdracht -  particulier ​​

Augustus 2014

 

Een particuliere uitdaging! De slaapkamer in dit pittoreske huisje in de vijfhoek in Haarlem moet onder handen genomen worden. Op de eerste plaatst omdat de buitenmuur door vochtproblemen meer 'adem' nodig heeft maar op de tweede plaatst omdat er een kindje op komst is. Tijd om wat ruimte te maken.

VAN HOLLANSDE BODEM

In opdracht -  Tuvalu media ​​

September 2014

 

Voor het nieuwe tv programma 'van Hollandse bodem' pakt STUDIO STEK de styling op. In een recordtijd en met een uitdagend budget weten we de leegstaande tent om te toveren tot een prachtig decor voor het kook programma. Vanaf 12 maart elke donderdag te bekijken op NPO1.

MEET THE CHALLENGE

In opdracht van Kumpany ​​

Maart 2014

 

Nietsvermoedend denkt de nieuwe lichting trainees dat hun bizarre kennismakingsgesprek met de directie erop zit, maar dan komen zij oog in oog te staan met een tegenstander waar maar weinig talenten tegen opgewassen zijn. De lift waar ze instappen stopt niet in de centrale hal maar brengt ze in een kleedkamer. Zij krijgen in no time een keeperspak aan getrokken en dan staat hen nóg een uitdaging te wachten. De spotlights gaan aan en oog in oog met onze nationale toppers laten ze zien waarom ze hun carrière begonnen zijn bij de Rabobank.

 

Een gaaf project met een behoorlijke uitdaging, want hoe maak je van een saaie parkeerkelder een kleedruimte en heus hockeyveld. STUDIO STEK gaat de uitdaging aan en we kunnen wel zeggen dat het geslaagd is! Weer een mooi plaatje.

UMF ULTRA LIVE PROMO 

In opdracht van NOMOBO.tv ​​

Maart 2014

 

Een promo met internationale allure gewoon gedraaid in nederland! Een heerlijk project waar STUDIO STEK heeft gezorgd voor de art department. Ook hier hebben we ons steentje bij kunnen dragen om iets mooier te maken, en dat terwijl deze film de hele wereld over gaat. Daar zijn we dan ook best een beetje trots op, want wat ziet het er mooi uit!

VIDEO STYLING

In opdracht van Vaudeville

December 2013

 

Het toffe nieuwe nummer van Krystl had een clip nodig. Samen met Hanna van der Hout hebben we de set styling op ons genomen. In korte tijd hebben we de leegstaande modelwoningen omgetoverd tot een knusse huiskamer, een romantische tienerkamer en een speelse kinderkamer. 

 

 

TRENDS 2014

In opdracht van verfcentrum RIGO ​​

Oktober 2013


De oktober woonmaand; het zegt het al, we besteden deze maand meer aandacht aan ons huis. Verfspecialist RIGO in IJmuiden geeft hier zijn eigen draai aan en haalt de hele maand een specialist in huis. De hele maand mocht ik klanten in de winkel helpen met al hun interieur problemen. Als kers op de taart organiseerde we elke zaterdag workshops of seminars waaraan iedereen gratis kon deelnemen. Eén van deze activiteiten was een seminar over de trend prognose voor 2014. In een korte presentatie liet ik zien wat de trends zijn op het gebied van kleur en interieur. Samen met de moodboards en echte interieur producten kregen de bezoekers een beeld van wat er speelt. Zo worden ze geprikkeld om zelf aan de slag te gaan!

 

 

 

STUCADOORSBEURS

In opdracht van Ursa Paint 

September 2013

 

Het bedrijf Ursa Paint in IJmuiden verkoopt als één van de weinigen in Nederland OIKOS. Een fantastische wand afwerking van Italiaanse bodem met vele mogelijkheden. Elk jaar staan zij met dit product op de stukadoorsbeurs. Een echte mannenbeurs waar het vooral gaat om technische productkennis dan om styling. Toch trok Ursa Paint dit jaar de stoute schoenen aan. Aan mij de vraag om deze stucco in een ander daglicht te zetten. de geijkte grijs en offwhite tinten mochten plaats maken voor vernieuwende kleuren. Wat een heerlijke uitdaging! Vergrijsde kleuren en pastel tinten werden mijn inspiratie. Prachtige kleuren om te verwerken in stucco. De moodboards laten mijn uitgangspunt zien. Diepe kleuren met een verhaal, historie, maar met een vernieuwende twist. Het oude Italië vertaald naar deze tijd. Voor de beurs werden negen grote panelen voorzien van een stucco laag met kleuren afgeleid van mijn moodboard. Zachte pastellen, met de moodboard op het paneel als inspiratie zodat te zien is waar de kleur vandaan komt en hoe je de kleur kan gebruiken. Voor de echte waaghals die niet voor de lichte pastel gaat maar voor de diepe stoere kleur. 

 

STYLING PERSONEELSRUIMTE

In opdracht van AOC Friesland 

juni 2011

 

Het AOC in Friesland is een groene school. Ze leren hier hun leerlingen omgaan met de wereld om zich heen en stellen duurzaamheid, recycling en het Cradle to cradle concept hoog in het vaandel. Voor de personeelsruimte moest er dan ook een groen plan komen, daar waar leraren zich kunnen ontspannen en terug trekken met duurzame meubels en materialen. Ik heb me gericht op lokale bedrijven met een hart voor groen, meubels vervaardigd uit heerwinbare materialen of materialen die gerecycled kunnen worden. 

 

THEATER HAARLEM

In opdracht van stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem 

juni 2010

 

Niet alleen voor de schermen ook erachter willen de Haarlemse theaters iets uitstralen. In 2010 komt bij ons de vraag binnen of we dit willen realiseren. Samen met het bestuur zoeken we naar de juiste uitstraling en mogelijkheden, de gebouwen hunkeren naar warmte, rijke kleuren en functionele oplossingen. Met een klein budget koment we samen tot een mooi plan. Wie omhoog kijkt in de grote hal van de Philharmonie ziet ze nog hangen; de grote witte bollen lampen.

ONTSPANNEN BEWEGEN

In opdracht van oefentherapie mensendieck bloemendaal 

januari 2011

 

De oefentheraphie praktijk is opzoek naar een nieuwe frisse uitstraling. De praktijk in bloemendaal is aan wat restricties gebonden maar samen komen we tot een helder en realistisch plan waarin de eisen van de klant duidelijk zijn verwert. De uistraling wordt jong en enrgiek met frisse kleuren en functionele oplossingen. Daar kunnen de patienten snel weer beter worden.

bottom of page