© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG - PINSDAG; APRIL DOET WAT IE WIL...

7 Apr 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?

 

WEEK 13-14 APRIL DOET WAT IE WIL...

 

Terwijl ik mijn pinsdag voorbereidingen neer schrijf komt het water met bakken uit de hemel. De afgelopen dagen hebben we heerlijk weer gehad, als de zon er niet was, bleef de temperatuur aangenaam en was de zon er wel dan leek het wel hoog zomer. Best verrassend zo aan het begin van april. Maar april doet nog steeds wat ie wil... de lucht kleurt donker grijs de wind raast door de straten en niemand is meer veilig voor een pittige regenbui. De enige waarvan ik weet dat ze dat heerlijk vinden zijn mijn plantjes op het balkon. Een paar weken geleden heb ik vol goede moed zaadjes en bollen de aarde in gestoken en tot mijn blijdschap zijn er al heel wat waaghalzen die hun koppie boven de grond durven te steken. Ik word vrolijk van planten en bloemen. Ik zou ze vaker moeten kopen voor in mijn interieur. Het is niet alleen heerlijk om de geur van verse bloemen om je heen te hebben, de vrolijke kleurtjes doen je ook aan zomerse dagen denken. Een erg leuk bijkomend voordeel is dat bloemen en planten allang niet meer in saaie keramieken potten of glazen vazen hoeven te staan. Kijk eens om je heen en laat je fantasie spreken. Met de simpele ingreep tover je bijvoorbeeld een glas ingewikkeld in een oude krant om in een hippe bloemen vaas. Met je laatste restjes verf schilder je de lege potjes van de appelmoes of groene olijven tot een kleurige bedoeling. Giet de verf er aan de binnen kant in, draai een aantal keer rond zodat de verf het hele potje bedekt en laat het even opdrogen. De glans van het glas laat je potje professioneel shinen! Wie daar geen tijd voor heeft kan met wat reepjes tape de mooiste creaties maken. Een paar witte vaasjes omwikkel je met de vrolijkste kleurtjes en spannendste patronen. Je vaasjes stelen ineens weer de show, een net schuin afgesneden bloempje erin en klaar. Wie in het bezit is van zo'n prachtige Magnolia boom in de tuin moet helemaal van geluk spreken, snij een tak af zodat je er ook ín huis van kan genieten.

Alle plaatjes in de collage hierboven zijn self made, dus we kunnen weer aan de slag. Kijk voor alle beschrijvingen op pinterest.

Zolang het buiten regent moeten we zelf maar zorgen voor lente in huis!

 

Bronvermelding: Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK; DINSDAG - PINSDAG.

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload