© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG - PINSDAG

18 Mar 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?

 

WEEK 11-12      GEEN WOLKJE AAN DE LUCHT

 

Komen daar nou plantjes voorbij? Heel voorzichtig zoeken sommige mensen al naar voorjaarsinspiratie, maar echt omarmt wordt het nog niet. Deze tinnen blikken zijn echter geweldig voor een lente gevoel in huis. Bewaar de blikken na een avondje koken, was ze goed af en beplak ze met mooie papiertjes. Zelfs bij de  Action vind je mooi papier en wie lid is van het magazine 'flow' heeft helemaal geluk, eens in de zoveel tijd zitten daar prachtige kartonnen met vrolijke prints bij. Wil je de vaasjes wat langer kunnen gebruiken lak ze dan af met een blanke lak of behandel ze me met behanglijm (hiermee kan je ook het papiertje om het blik heen lijmen) een fikse laag aan de buitenkant ter bescherming, bloempjes erin en klaar ben je; een zonnige lentetafel! In Nederland zijn we erg behouden met het gebruik van kleur in het interieur laat staan kleur op je plafon en dat terwijl het een groots effect kan geven. Heb je bijvoorbeeld een hoge ruimte dan kan je heel goed spelen met een donkere kleur op je plafond. Hierdoor zal het optisch iets meer naar beneden komen en lijkt de ruimte kleiner. Maar je plafond hoeft niet perse hoog te zijn! Hier zie je hoe Frans Uyterlinde van vtwonen speelt met het plafond in de hal. Door het een stukje op de wand door te laten lopen creëer je echt een soort overkapping, het lijkt wel of er een dakje in de hal zit. Soms zie je producten die op zichzelf nergens op slaan maar met de juiste styling helemaal tot hun recht komen. Dat is voor mij helemaal het geval bij de hanglamp VARMLUFT van IKEA. In dit beeld lijkt het helemaal te kloppen, het magische licht, de heerlijke dekbedden en daarboven één wolkje aan de lucht! Je voelt de lente bries binnen waaien, je ruikt de geur van net gewassen lakens, geef mij een boek en ik vermaak me prima in dit bed, zelfs met dat ene wolkje aan de lucht!

 

 Let the spring begin!

 

Bronvermelding: Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK; DINSDAG - PINSDAG.

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload