© 2020 by STUDIO STEK

ON THE MOVE

14 Mar 2014

Ik heb een speciale band met IKEA, ik hou van hun design en van de manier hoe ze elk interieur telkens weer veroveren. Ik ken maar heel weinig mensen die geen IKEA product in huis hebben, al is het maar de wc borstel. IKEA speelt steeds meer in op de trends, sinds kort komt er een paar keer per jaar een limited collection uit, een collectie waarbij de ontwerpen net iets extremer zijn dan de doorgaande collectie, zoals BRÅKIG pas nog gelanceerd. Maar wat ze al langer uitbrengen is hun PS collectie, waarbij PS daadwerkelijk staat voor Post Scriptum, letterlijke dus een toevoeging aan de standaard collectie van IKEA. Designers van over de hele wereld worden gevraagt om een collectie te ontwerpen aan de hand van een bepaald onderwerp. Wie kent er niet de grote paardenbloem lamp MASKROS? Een topper uit de PS collectie van 2012, en zo populair dat ie is opgenomen in de vaste collectie. Dit jaar is het thema 'on the move'. Over de hele wereld trekken we massaal richting steden, het platteland wordt verlaten voor de big city. Eenmaal in de stad verhuizen we als een gek. Als ik al naar mijzelf kijk ben ik in mijn oh zo korte leventje al zo'n 8 keer verhuisd, telkens weer met al mijn spullen in dozen op naar de volgende stek. IKEA speelt perfect in op deze ontwikkeling, de collectie staat voor praktische ontwerpen die in elk huis terecht kunnen én ook nog eens makkelijk mee te nemen op je schouder. Dus hop hop, massaal verhuizen, al is het maar omdat we het zo heerlijk vinden telkens een nieuwe plek in te richten! De PS collectie 2014 ligt vanaf april in alle IKEA winkels.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Meer informatie en plaatjes vind je hier:

 

- Sneak Peek 

- IKEA PS 2014

- IKEA.com

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload