© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG - PINSDAG

10 Mar 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?

 

WEEK 10-11

 

Die zon! Je kan er echt niet meer omheen, maar deze week is het echt volop lente. Het wordt vroeger licht en later donker, de vogels kwetteren als een gek en de bloemen piepen al boven de grond. Veel te vroeg voor de tijd van het jaar, maar dat kan mij niks schelen. Ik heb me inmiddels helemaal overgegeven aan het lente gevoel. Het verbaast mij dan ook dat het er op pinterest nog rustig aan toe gaat. Ik had verwacht dat mijn hele home page bezaaid zou zijn met bloem ideeën en zonnige kleuren, maar niets is minder waar, we moeten er kennelijk nog even op wachten... Wel zien we veel foto's voorbij komen van de winkelinrichting van SLA, een fantastische plek in Amsterdam waar je o.a. heerlijke biologische salades kan eten. Niet alleen de gerechten zijn heerlijk, ook de inrichting is smullen, wat een stoere stek! Mocht je binnenkort eens in Amsterdam rond lopen, neem dan hier even een kijkje, en bestel meteen zo'n smakelijke salade (de 'vegan green' is een echte aanrader, maar je kan ook zelf je salade samenstellen)

 

Ook blijft 'dipping' populair, kijk eens naar die bar krukken, het lijkt optisch wel alsof het bovenste gedeelte een leren zitting is. Een knipoog naar de ouderwetse barkruk maar dan in een nieuw houten jasje. Zo zie je hoeveel effecten je kan bereiken met kleur. En deze bureau stoel wordt een keer niet bij de poten gedipt maar halverwege de rugleuning, ook een super leuk effect. Het behang wat je op deze foto op de achtergrond ziet is van IKEA, ook zij hebben de lente in hun bol, de limited collection BRÅKIG zit vol frisse kleuren, geometrische prints en heldere vormgeving. Maar, run run, want de collectie is tijdelijk en weg is weg.... al zal deze collectie een hit zijn op marktplaats!

 

Volgende week meer lente?

 

Bronvermelding: Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK; DINSDAG - PINSDAG.

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload