© 2020 by STUDIO STEK

H&M HOME

7 Mar 2014

Ik shop graag bij de Hennes, hun kleding is toegankelijk maar tegelijkertijd rebels met een knipoog. De verschillende collecties zijn voor iedereen passend. Ze spelen enorm goed in op de trends en hun kleding is perfect te combineren met fancy designer stukken. Kortom, de Hennes is volop terug te vinden in mijn kast, of over de reling van de trap of in de badkamer of op de grond in de slaapkamer....Toch vergeet ik vaak dat de Hennes ook een super toffe home collection heeft. Wat in mijn geval nog al zonde is want er zijn echt stoere interieur items te koop voor een zeer toegankelijke prijs. Perfecte items om een stek op te leuken! Hoe komt het dan dat ik het steeds vergeet? Inmiddels staat de link van de website tussen mijn favorieten dus die is niet meer te missen.

 

H&M home heeft echt een te gekke collectie. Wat ze uitstralen in hun kleding weten ze perfect te vertalen in hun interieur items. Hip, tikje rebels en toch trendy. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste items die wij konden vinden. De prints zijn geweldig! Klik dus na het lezen van deze blog meteen door naar hm.com om de vetste items te scoren voor je interieur.

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload