© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG-PINSDAG

3 Mar 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?

 

WEEK 9-10

 

Zie je die onderzetters met die leren bandjes? Super gaaf om zelf te maken en weer eens wat anders dan de geijkte kurken rondjes die elke dag weer op tafel komen. Neem wat stevige lappen, stik ze aan elkaar (eventueel met voering ertussen) en borduur met de hand toffe patronen. Knip een oude leren riem in stukken en lus deze eraan, zo kan je ze makkelijk mee nemen én na het eten weer ophangen. Do it yourself ofwel DIY blijft een enorme hit op pinterest. Hoe heerlijk is het ook dat we alle inspiratie voor onze voeten hebben liggen. Ik gebruik het graag om lijsten vol te pennen met alles wat ik ooit nog wil maken. Toch streep ik nog maar weinig van dit lijstje af. Maar plannen maken is ook lekker en er komt vast een dag dat ik echt tijd neem voor een DIY week.Kristalvormen zijn populair, je vindt het in alles terug. Deze trend is ontstaan vanuit de warrige wereld om ons heen, we hebben behoefte aan duidelijke taal en dus strakke vormgeving; geometrisch. Maar nu lijkt deze trend zich te vermengen met rijkdom, ofwel; strakke lijnen worden omgezet naar diamant vormen. Kijk maar eens rond en zie hoeveel edelstenen je wel niet ziet. Misschien zijn het niet de echte maar de suggestie ervan doet ons ook al smelten!

 

Bronvermelding: Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK; DINSDAG - PINSDAG.

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload