© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG - PINSDAG

24 Feb 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?

 

WEEK 8-9

 

De vogels kwetteren als een gek als ik 's ochtends in de auto stap, de dagen lijken enorm lang licht te blijven en de temperaturen blijven maar omhoog gaan. Is het nou echt al lente? Stiekem durf ik er nog niet aan te denken. We zullen vast nog een hele hoos vrieskoude en sneeuw krijgen. Maar wat voelt het al heerlijk! Langzaam zien we ook dat pinterest wordt overgenomen door de lente. Lente bloemen en bloembollen ontluiken op de meest prachtige manieren, zet bloembollen eens in een doorzichtige vaas, of pak het plastic potje in met stoer inpak papier en een touw erom heen. Haal de lente in huis! Dat kan ook heel goed met kleur. Kijk eens hoe mooi geel kan zijn in combinatie met een diepe grijs. Het geeft je interieur een frisse twist.

Nu de temperaturen omhoog gaan kunnen ook de dikke wintersokken in de kast en mogen we de enkels laten zien, omhoog die broek en laat die toffe sneakers zien.

 

Ben jij klaar voor de lente?

 

Bronvermelding: Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK; DINSDAG - PINSDAG. 

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload