© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG - PINSDAG

17 Feb 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?

 

WEEK 7-8 

Rauw, vergrijsde tinten, afbrokkelende muren samen met glanzende tegels, grof hout, donkere kleuren. De mooiste industriële combinaties komen voorbij op pinterest; het interieur mag stoer! Maar voor wie dat toch te ruig is; voeg wat zachte pastel tinten toe. Hierdoor wordt het ruige materiaal in balans gebracht.

We zijn gek op combineren. de gekste kasten worden op elkaar gestapeld en vormen zo samen één kast. Omdat de kleuren op elkaar worden afgestemd wordt de hysterische kastenwand toch een rustig schouwspel. Rommel verdwijnt in de lades en achter de deurtjes, de mooie objecten worden geshowd op de open planken.

Wie echt een stoer interieur wil kiest voor een spannende kaart aan de wand. De straten en grachten op deze stadkaart van Amsterdam worden gevormd door woorden. Zo kan je meteen de Dam of het Nemo museum vinden!

Gemometrische vormen zijn hotter dan hot! Wil je er echt bij horen; deze zeepjes lijken wel edelstenen.

 

Zien we jouw pin volgende week?

 

Bronvermelding: Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK; DINSDAG - PINSDAG

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload