© 2020 by STUDIO STEK

DINSDAG - PINSDAG

10 Feb 2014

Het is weer Dinsdag Pinsdag! Iedere week geeft STUDIO STEK in een collage weer wat de belangrijke pins waren op het gebied van interieur en kleur. Wat kwam er langs op onze tijdlijn en welke pins van STUDIO STEK werden het meest gerepint. Zit jouw pin er tussen?  

 

WEEK 6-7

Deze week pint Pantone de nieuwe kleur van 2014; Radiant Orchid! Ofwel lichte paars met fuchsia en roze ondertonen dat symbool staat voor innovatie, creativiteit en originaliteit. Daar waar Pantone vorig jaar de kleur Smaragd groen uitriep tot trendkleur van 2013 wat juist stond als symbook voor groei, vernieuwing en welvaart steken ze nu letterlijk het kleurenwiel over naar fuchsia roze. Deze kleur moedigt mensen aan om creatief en origineel te zijn. Iets wat op pinterest erg veel terug komt. Zo zie je ook deze week erg veel DIY. Waarin werken met leer een boventoon voert. Maar ook het vouwen van papier (hier vlinders) is populair. Op pinterest kan je allerlei ideeen vinden met deze thema's. 

 

Zien we jouw pin volgende week?

 

 

Bronvermelding:  Kijk voor alle pins in deze categorie op pinterst van STUDIO STEK;  DINSDAG - PINSDAG.

 

 

Please reload

BLOG's

DINSDAG - PINSDAG; BLUE MONDAY

19 Jan 2015

1/10
Please reload

NIEUWS

14 Mar 2014

7 Mar 2014

3 Mar 2014

Please reload